Μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών ο Άλεξ Ταξιλδάρης

Την περασμένη Κυριακή 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυπιονικών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπως προβλέπεται το ισχύον καταστατικό του Συλλόγου.

Τη Γενική Συνέλευση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιοκής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Χατζηδάκης οι οποίοι δήλωσαν πως θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών ήταν ενθαρρυντική για την επανέναρξη λειτουργίας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης του. Εντυπωσιακή είναι η ενίσχυση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με νέα μέλη, διακεκριμένους ο καθένας στο χώρο του.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από πέντε άτομα, εκ των οποίων την νευραλγική θέση του υπευθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε ο Κομοτηναίος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στην Αθήνα το 2004 και πρόεδρος του συλλόγου “Περπατώ” στην Ροδόπη, πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής Άλεξ Ταξιλδάρης.

Αναλυτικά, το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τους εξής:

  • Πρόεδρος: Γρηγόρης Πολυχρονίδης-Χρυσός Παραολυμπιονίκης
  • Αντιπρόεδρος: Μανώλης Στεφανουδάκης-Χρυσός Παραολυμπιονίκης
  • Ταμίας: Ανδρέας Κατσαρός-Αργυρός Παραολυμπιονίκης
  • Γ. Γραμματέας: Ιωάννης Κωστάκης-Χάλκινος Παραολυμπιονίκης
  • Υπ. Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων: Αλέξανδρος Ταξιλδάρης-Αργυρός Παραολυμπιονίκης

Η εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους εξής:

  • Γεώργιος Καπελάκης-Χρυσός Παραολυμπιονίκης
  • Θοδωρής Αλεξάς-7ος Παραολυμπιονίκης
  • Θανάσης Τσιβίλης-5ος Παραολυμπιονίκης

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας. Τους υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσει μια παραγωγική και αποτελεσματική θητεία, η οποία θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση και των σοβαρών θεμάτων που μας αφορούν» αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Επίσης ευχαριστεί «το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης “Παναγία Ευαγγελίστρια” για την παραχώρηση του χώρου τους, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κώστα Σεφτελή, Γιάννη Πούλο και Παναγιώτη Βιδάλη που η βοήθειά τους ήταν καθοριστική για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. του Συλλόγου. Τον Δικηγόρο κ. Φραγκίσκο Κοτσώνη που μας βοήθησε με τη διαδικασία των εκλογών. Τέλος τις εταιρίες Croque Madame Bakery και Lotus up Food Services για τα εδέσματα που μας προσέφεραν».