Champions League: Τσέκαραν εισιτήρια Αταλάντα και Λειψία! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η νέα βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor

Η Αταλάντα και η Λειψία είναι οι πρώτες δύο ομάδες που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Γιόσιπ Ιλισιτς σε ένα τρομερό βράδυ η Αταλάντα κέρδισε με 3-4 μέσα στην Ισπανία την Βαλένθια στο άδειο Μεστάγια και πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Ο Σλοβένος χαφ της ιταλικής ομάδας έβαλε 4 γκολ (3′ πεν, 43′ πεν, 71′, 82′) και… καθάρισε για την ομάδα του σε ένα ιστορικό βράδυ. Για την Βαλένθια σκόραρε ο Γκαμεϊρό στο 21′ και στο 51′, ενώ έβαλε γκολ και στο 67′ ο Φεράν.

Η Λειψία για πρώτη φορά στην ιστορία θα βρεθεί σε προημιτελική φάση Champions League, ολοκληρώνοντας με την αποψινή (10/03) νίκη της με 3-0, την άλλη… μισή δουλειά που είχε αφήσει από την πρώτη αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο, όπου επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν επέτρεψε στους «πετεινούς» να πιστέψουν στην ανατροπή, καθώς με τα δύο γρήγορα γκολ του Ζάμπιτσερ (10′, 21′) έκαναν υγιεινό περίπατο και με το τελικό 3-0 πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο (δύο νίκες).

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. «Χτυπημένη» από πολλές απουσίες βασικότατων παικτών (Κέιν, Σον) προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο γκολ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά δεν τα κατάφερε και το δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (87′) ο Φόρσμπεργκ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για τους Γερμανούς. 

Μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα, η βαθμολογία στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game διαμορφώνεται ως εξής: