ΕΠΣ Θράκης: Με Δραγανίδη να σερβίρει και Βάσκο να σκοράρει εις διπλούν το Ν. Σιδηροχώρι «σκότωσε» τον Πανθρακικό

Δίκαια νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ πήρε η Δόξα Ν. Σιδηροχωριου με 2-0 επί του Πανθρακικού με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βάσκο, παρέμεινε στην κορυφή και αύξησε στους 4 βαθμούς την διαφορά της από τους πράσινους που δεν τα κατάφεραν σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με σουτ του Κυριαλάνη στο 3΄, το οποίο έδιωξε δυσκολα σε κόρνερ ο Τσομπανόπουλος. Φοβερή ευκαιρία θα χασει μονος ο Παπαδόπουλος από σεντρα του Ρομπερ στο 26΄ σουταρωντας πανω στον Τσομπανοπουλο αντίστοιχα ενώ η Δόξα απείλησε στο 40΄ όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή του Πανθρακικού, η μπάλα κατέληξε εξωτερικα στο καθετο δοκάρι μετα από λαθος εξοδο του Κεχαγια και πλασε του Κεφαλουκου. Το ημιχρονο εκλεισε με ενα καλο σουτ του Τοπαλι.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν καλύτερη και έφτασε κοντά στην επίτευξη του τέρματος στο 47΄ με τον Κεφαλούκο, το πλασέ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κεχαγιά σε ασιστ του Βασκου. Στο 50΄ λαθος πασα της αμυνας εδωσε την μπαλα στον Δραγανίδη και αυτός την έδωσε στον Βάσκο που απο κοντά λεξανε το 1-0. Ο Πανθρακικος θα απειλησει με ενα σουτ του Παπαδοπουλου στο 65′ και του Ρουμπιε λιγο αργοτερα. Στο 80΄ ο Παπακωνσταντίνου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεχαγιά μονος του από σέντρα του Σιχλιμοίρη, αλλά στο 83΄ ο Βάσκος σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά αφύλακτος από το κόρνερ του Δραγανίδη θα κάνει το 2-0.

Πλέον ο Πανθρακικός έχει 14 βαθμούς και έαν δεν κερδίσει στο ντερμπι την Γρατινή κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω από το Ν. Σιδηροχώρι (18 βαθμοί) που εαν κερδίσει την αδύνατη Ξυλαγανή και θα ξεφύγει πάνω από 6 βαθμούς.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Λεφής, Αστρεινίδης, Αμοιρόπουλος, Κυπιρτόγλου, Δραγανίδης, Μουρατίδης, Σιχλιμοίρης, Κεφαλουκος, Βάσκος. Αγωνίστηκαν οι Δερμιτζάκης, Παπακωνσταντίνου και Γκέκας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παύλου, Ζαγγούλος, Ζήκος, Κυριαλάνης, Τοπάλι, Κονόμι, Τσιανάκας, Ρομπέρ, Παπαδόπουλος, Ρουμπιές. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μορφακίδης, Παγώνης, Ξενοδοχίδης και Γιάζος.