Διαψεύδει ο πρόεδρος της Δόξας Σώστη τη μεταφορά οποιουδήποτε από τη Μαρώνεια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για εξετάσεις κορονοϊού

Μία ανησυχητική πληροφορία διακινήθηκε έντονα τις τελευταίες δύο ημέρες αναφορικά με ζευγάρι από τη Μαρώνεια που πρόσφατα επέστρεψε από εκδρομή στους Αγίους Τόπους, εμφάνισε πυρετό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για εξετάσεις κορονοϊού, με την επισήμανση μάλιστα ότι… αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση.

Τη φημολογία διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας, Σττάτος Μυλωνάς, ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος της Δόξας Σώστη που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Ο Μυλωνάς έχει διαρκή επικοινωνία με τον ΟΕΔΥ και με τα εν λόγω άτομα, τα οποία παραμένουν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς ωστόσο συμπτώματα, και θερμομετρούνται τρεις φορές την ημέρα, έχοντας λάβει και τις σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

«Είναι το λιγότερο κρίμα να δημιουργείται κλίμα πανικού και φόβου χωρίς να υπάρχει αυτή η είδηση. Ίσως υπήρξε φημολογία, αλλά η είδηση είναι ψευδέστατη», τονίζει ρητά ο Στράτος Μυλωνάς στην ιστοσελίδα inkomotini και προσθέτει: «Το ζευγάρι το οποίο είχε επισκεφθεί τους Άγιους Τόπους δεν έχει κανένα εμπύρετο σύμπτωμα, δεν έχει μεταφερθεί σε κανένα νοσοκομείο, με κανένα ασθενοφόρο, και παραμένει προληπτικά σε καθεστώς απομόνωσης σπίτι του και με παρακολούθηση». 

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Δόξας Σώστη που τυγχάνει γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρεία Μαρώνειας, υπογραμμίζει πως «μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν τέτοια δημοσιεύματα».