Β’ Εθνική: Έβαλε τέλος στο σερί της Γέφυρας ο ΓΑΣ με σπουδαία εμφάνιση και νίκη!

Μεγάλη νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη, πήρε ο ΓΑΣ Κομοτηνή κόντρα στην Γέφυρα με 67-63 το ΔΑΚ, για την 21η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών, παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα καταπληκτικό μπάσκετ με εξαιρετική άμυνα και σωστές αποφάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι που από το καλοκαίρι χτίστηκαν με μεγάλους στόχους, ήρθαν στην Κομοτηνή με 10 συνεχόμενες νίκες, κάτι που ο ΓΑΣ το σταμάτησε δημοσιεύοντας με χιουμοριστική διάθεση στο τέλος του αγώνα στο facebook μια φωτογραφία από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Κομοτηνή, γράφοντας «εδώ σταματάνε τα τρένα».

Στα αγωνιστικά, ο ΓΑΣ ήταν πολύ καλύτερος στα 3 πρώτα δεκάλεπτα, κρατώντας την διαφορά σε διψήφια νούμερα από την αρχή του παιχνιδιού. Όπως ήταν λογικό, η Γέφυρα, όπως και ο Έσπερος την προηγούμενη εβδομάδα, τα έδωσε όλα για την ανατροπη στο τελευταίο δεκάλεπτο, μείωσε την διαφορά, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή και υποχρεώθηκε στην ήττα με 67-63.

Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν οι Λεπτοκαρίδης με 15 και 3 τρίποντα και Λεχούδης με 15 για τον ΓΑΣ, ενώ για την Γέφυρα ο Μάρτζος πέτυχε 18 με 2 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 21-11, 35-23 (αποτέλεσμα ημιχρόνου), 53-37, 67-63 (τελικό αποτέλεσμα)


Διαιτητές: Ξενικάκης-Μπακάλης-Ζαχαριάδης (Γκουρτζελίδης)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Καρκατσέλης, Κουτσοβασίλης 9 (3), Μαγουλάς 5 (1), Παπανδρεόπουλος, Σπέντζος 7, Χαλήλ 6, Σταυριανόπουλος 5 (1), Λεπτοκαρίδης 15 (3), Μαστροδημήτρης, Παλάσκας 5 (1), Λεχούδης 15, Τσουμπρής.

ΓΕΦΥΡΑ (Καραπιπερίδης): Τζουβάρας 7 (1), Ονάσογλου 13 (1), Τσακαλέρης 4, Μπέγος 1, Κοτσάνος 7, Παπαδόπουλος 2, Μάρτζος 18 (2), Κολοκοτρώνης 2, Αποστολίδης 9.