Με χρυσό σκόρερ τον Γκαϊδατζή η Αλεξανδρούπολη νίκησε τον Πανδραμαϊκο και πήρε έναν ακόμα τελικό πριν τον επόμενο στην Ξάνθη!

Την τρίτη της σερί νίκη, την έκτη στην έδρα της και την ένατη συνολικά πήρε στο «Φώτης Κοσμάς» η Ένωση Αλεξανδρούπολης επι του ισχυρού αλλά ντεφορμέ Πανδραμαϊκού με χρυσό σκόρερ τον Νίκο Γκαϊδατζή αποκτώντας προβάδισμα παραμονής πριν το τελικό στην Ξάνθη κόντρα στον Ορφέα.

Οι Εβρίτες με την νίκη τους αυτή έφτασαν τους 30 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Ορφέα Ξάνθης που έμεινε στο μηδέν με το Άβατο και πλέον ακόμα και με ισοπαλία εκεί αγκαλιάζουν την σωτηρία αφού θα έχουν και την ισοβαθμία.

Στα του αγώνα η Αλεξανδρουπολη ελιχε τον έλεγχο οι Δραμινοί παρά το γεγονός πως ξέχασαν την νίκη τελευταία μετρώντας μια ισοπαλία και πλέον τέσσερις ήττες, απείλησαν με την σέντρα του αγώνα με τον σκόρερ τους τον Μπερούκα που έκανε ένα δυνατό εκτός περιοχής σουτ αναγκάζωντας το Συνοδινό να διώξει σε κόρνερ. Στο 12′ ο Καρακασίδης σουταρε αλλά όχι όπως θα ήθελε με τον Κιουμουρτζή μα μπλοκάρει την μπαλα. Ο αγώνας ήταν μέτριος με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην σπουδαιότερη φαση τους στο 43′ με τον Νίκο Γκαϊδατζή να ανοίγει σεφτέ με την νέα του ομάδα με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημενο φαλτσαριστό κόρνερ του Μαυρομάτηκαι λαθος αντίδραση της άμυνας και του Κιουμουρτζή.

Το παιχνίδι κύλησε όπως το σχεδίασε ο Νίκος Ουσταμπασίδης χωρίς μεγάλες φάσεις με τους εβρίτες να απειλούνται ελάχιστα και να πανηγυρίζουν μιθα σπουδαία νίκη και ευχαριστημένοι αφού ο Άρης Αβάτου έκανε την δουλειά του και κράτησε πλέον στο -4 τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Πανδραμαϊκός στο 90′ έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Κονταξής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Καβαλιώτη Τσιλίκα. Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Ροδοπίτες Καρακασίδης και Γαρδικιώτης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Καρακασίδης (62′ Μάζης), Λίτσιος, Κομεσίδης, Κ. Πατσιώρας, Αγγ. Πατσιώρας (34′ Λαζαρίδης, 85′ Παπαοικονόμου), Μπαρμπαγιάννης (80′ Ευστρατιάδης), Γκαϊδατζής, Μαλτέζος, Μαυρομάτης

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Παπαγεωργίου (62′ Τσελέπης), Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Παυλίδης, Αχαλινόπουλος, Αθανασιάδης (62′ Κονταξής), Φουστέρης, Διαμαντίδης, Μπερούκας