Α2 Ανδρών: Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Κομοτηνής με ανατροπή απέναντι στον Μακεδονίκο σε αναμέτρηση διαφήμιση του αθλήματος

Ντέρμπι με τα όλα του αυτό ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Μακεδονικός, ντέρμπι που από την πρώτη στιγμή, ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στην γηπεδούχο Κομοτηνή, η οποία ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραπάτσο από το Πανόραμα και με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 15-14 και 20-19 αλλά ο Μακεδονικός έβγαλε αντίδραση και με αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία έφεραν “τούμπα” το σκορ, κάνοντας το 0-1, με 22-25.

Η ΑΕ Κομοτηνής απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο δεύτερο σετ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται από την αρχή με μικρή διαφορά, 15-11, 16-14 κρατώντας την μέχρι τέλους όπου και ισοφάρισαν σε 1-1 με 25-22.

Ο Μακεδονικός πήρε ξανά κεφάλι στα σετ με 1-2 και 19-25, καθώς στο 3ο σετ κράτησε την διαφορά την οποία έχτισε, προηγούμενη με 11-14 και 13-20 στις αρχές του σετ.

Η γηπεδούχος Κομοτηνή δεν τα παράτησε και στο 4ο σετ μπήκε “αγριεμένη” και προηγήθηκε με 21-16 ισοφαρίζοντας σε 2-2 με 25-19 στέλνοντας την αναμέτρηση στο πέμπτο σετ.

Στο 5ο σετ παίζοντας ίσως το καλύτερο βόλει στο κρισιμότερο σημείο και με αρκετά ψυχικά αποθέματα, οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να προηγηθούν απο νωρίς σε 6-3, ενώ άνοιξαν περισσότερο την διαφορά στην αλλαγή τερέν στο 8-4. Μια διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο κατέκτησαν με 15-11.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης):  Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης,Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος (λ) / Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ