Πρώην παίκτης της Ξάνθης φιλοξενήθηκε στο Deal και απέσπασε από τον τραπεζίτη 9.000 ευρώ (+video)

Στο επεισόδιο του Deal την περασμένη Τρίτη (3/3) έπαιξε ο Ντένης Παπαθανασίου. 

Ο Ντένης είναι πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πυροσβέστης και νυν επιχειρηματίας από την Λάρισα. Ισως κάποιοι θυμούνται ότι για ένα εξάμηνο είχε βρεθεί και στην ΠΑΕ Ξάνθη, την πρώτη δεκαετία του τρέχοντος αιώνα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις εξής ομάδες: Απόλλων Λάρισας, Λάρισα, Εθνικό Αστέρα, Ξάνθη, Ακράτητο, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας. 

Ο Ντένης Παπαθανασίου, όπως είπε, έπαιξε για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και κάποια στιγμή έφτασε κοντά στο να αγωνιστεί στον εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεταξύ άλλων είπε πως είχε κάποια στιγμή προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο χαρακτηρίζοντας «εμπειρία ζωής» την συνεργασία μαζί του.  Μάλιστα σε ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου αν τους έχει δείξει συστήματα με κεφτεδάκια εκείνος απάντησε πως τους έδειχνε με οδοντογλυφίδες. 

«Πρώτα έπρεπε να πάει η παρέα σε μια ταβέρνα να φάει καλά και μετά με τις οδοντογλυφίδες έφτιαχνε τα συστήματά του. Χαριτολογώντας γινόταν όλα αυτά», ανέφερε ο παίκτης. Ο Χρήστος Φερεντίνος συμπλήρωσε πως «ο Νίκος Αλέφαντος μπορεί να είχε δικά του συστήματα αλλά ήξερε από ποδόσφαιρο, ήξερε από τακτικές. Ήταν μπροστά από την εποχή του, με πολλές επιτυχίες». 

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπήρξε συμπαίκτης και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο, για δυο χρόνια αναφέροντας πως «ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό παιδί και σαν χαρακτήρας είναι αυθεντικός, ακριβώς όπως ήταν και στο Survivor». Όπως είπε όταν έπαιζε με τον Ντάνο είχαν προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο.

Όσον αφορά το ποσό που κέρδισε στο τέλος του επεισοδίου, είχε κρατήσει μέσα τα εξής ποσά: 3.000 και 20.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 9.000 ευρώ και ο Ντένις δέχτηκε να πουλήσει το κουτί του το οποίο είχε το ποσό των 3.000 ευρώ. Αναμφισβήτητα μια χαρά Deal…