Ξένο σώμα για την Ξάνθη ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ

Ξένο σώμα αποτελούν ουσιαστικά για την Ξάνθη ο προπονητής Γιώργος Παράσχος και οι στενοί του συνεργάτες στο προπονητικό τιμ.

Η ΠΑΕ Ξάνθη φρόντισε ουσιαστικά να το καταστήσει αυτό σαφές με την μεσημβρινή της ανακοίνωση, με την οποία τρόλαρε μεν τον Αλέξη Κούγια για την δήλωσή του ότι στοιχημάτιζε το σπίτι του πως ο ΠΑΟΚ θα πέρναγε από την Ξάνθη. Ως γνωστόν, στην ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθης γνωστοποίησε ότι προτίθεται να οργανώσει… κλήρωση για το συγκεκριμένο σπίτι ανάμεσα στους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό, ωστόσο με ρητό τρόπο εξαίρεσε τον προπονητή και τους συνεργάτες του από την κλήρωση αυτή.

Είχε προηγηθεί το ευθύ άδειασμα στον Γιώργο Παράσχο με δελτίο Τύπου την Τρίτη, για την δήλωσή του την περασμένη Κυριακή στη συνέντευξη Τύπου ότι ελπίζει να βοηθήσει ο Ολυμπιακός ώστε να παραμείνει η ομάδα και να μην υποβιβαστεί. Στην ΠΑΕ Ξάνθη ωστόσο χρεώνουν και άλλες ατυχείς δηλώσεις σε συνεντεύξεις Τύπου, όπως μετά το ματς με τον ΟΦΗ όταν είχε πει ότι «με εξαίρεση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όλα τα άλλα παιχνίδια παίζονται» προεξοφλώντας ουσιαστικά ήττες της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, πολλές φορές ο Γιώργος Παράσχος είχε καταφερθεί εναντίον του υλικού που είχε, δηλαδή του ρόστερ της ομάδας, αναφέροντας μάλιστα ότι δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα μεταγραφών για να διορθωθεί η κατάσταση και αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι. Ουσιαστικά ο Παράσχος με το μπαράζ των τελευταίων ανακοινώσεων της ΠΑΕ Ξάνθη δείχνει να εξωθείται σε παραίτηση, κίνηση που εφόσον γίνει, εκτιμάται ότι θα απορροφήσει και ορισμένους από τους κραδασμούς της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.