Γ’ Εθνική: Σκέψεις για αίτημα αναβολής του αγώνα με Πανδραμαϊκό από την Ένωση Αλεξανδρούπολης

Το ενδεχόμενο να ζητήσει με επίσημο αίτημά της στην ΕΠΟ την αναβολή του κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα της με τον Πανδραμαϊκό σκέφτονται τις τελευταίες ώρες στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Αιτία, το γεγονός ότι σχεδόν η μισή ομάδα της εβρίτικης ομάδας απαρτίζεται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε αυξημένη εγρήγορση, με ελάχιστες ώρες ύπνου και σχεδόν μηδέν προπονήσεις, εξαιτίας των γεγονότων με την απόπειρα μαζικής παράνομης εισβολής μεταναστων από την Τουρκία.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας, διαπιστώνει ότι στην Αστυνομία εργάζονται οι Γιάννης Δορουγιδένης, Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, Σωτήρη Μάζης και Πασχάλης Γκουντενούδης, ενώ στρατιωτικοί είναι οι Κώστας Λίτσιος, Σεβαστός Γκαβανόζης, Τάσος Μπινοπουλος. Επιπροσθέτως, αυτήν την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας Σίμος Συνοδινος.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, έχουν γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατατεθεί επίσημο αίτημα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, εφόσον τελικά κατατεθεί το αίτημα, θα συνηγορήσει και η ΕΠΣ Έβρου, που ως γνωστόν το πρωί της Τετάρτης έλαβε απόφαση αναβολής όλης της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου στα τοπικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε, στην ίδια την ανακοίνωσή της, η ΕΠΣ Έβρου αναφέρει ότι προχωρά στην αναβολή όλης της δραστηριότητάς της «δηλώνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όλους όσους  νυχθημερόν μοχθούν για τη φύλαξη των συνόρων μας». Θα δείχνει παράλογο την ίδια στιγμή να διεξάγεται κανονικά στην Αλεξανδρούπολη το ματς με τον Πανδραμαϊκό υπό τις παρούσες συνθήκες…