Ανατροπή και αλλαγές στις προπονήσεις των ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης λόγω… κορονοϊού

Ανακοίνωση έβγαλε ο Λεύκιππος Ξάνθης για τον «πρωταγωνιστή» των ημερών Κορονοϊό όπως συγκεκριμένα αναφέρει, που επηρέασε τις προπονήσεις των ακαδημιών.

Ουσιαστικά οι ορισμένες από τις προπονήσεις έχουν σταματήσει καθώς το συγκρότημα του 3ου Λυκείου, όπου διεξάγονταν, παραμένει για προληπτικούς λόγους κλειστό λόγω… κορονοϊού.

Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει μόνο τα μαθήματα αλλά και τις προπονήσεις που διεξάγονταν εκεί. Οπως αναφέρει ο Λεύκιππος, γίνονται προσπάθειες από την ομάδα για αναπλήρωση των προπονήσεων στο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες
Στο πνεύμα των ημερών οι Προπονητές και η Διοίκηση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ σας εύχονται ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
Δυστυχώς όμως τα γεγονότα ξεπερνούν συχνά την καθημερινότητα όλων. Ο “πρωταγωνιστής” των ημερών Κορονοϊός επηρέασε και το πρόγραμμα των ακαδημιών μας, καθώς το συγκρότημα του 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους όλη την τρέχουσα εβδομάδα.
Σας ενημερώνουμε πως το προπονητικό μας επιτελείο εκπονεί πρόγραμμα αναπλήρωσης των προπονήσεων του 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ στις εγκαταστάσεις του “Φίλιππος Αμοιρίδης” και ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία σας.
Θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές του προγράμματος.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση .

Με Εκτίμηση

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»