«Η Ξάνθη έδωσε απαντήσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» υποστηρίζει ο πρόεδρος των XanthiFans

Μπορεί η Ξάνθη να μην είχε «τρελό» βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο τη ζημιά την έκανε (και με το…παραπάνω) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Θρακιώτες πήραν ισοπαλία (1-1) κι έκοψαν δύο πολύτιμους βαθμούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά», στέλνοντας συγχρόνως τον Ολυμπιακό με διαφορά (ασφαλείας) επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ που ακολουθούν και θα κρίνουν ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης («XanthiFans») Θανάσης Πούλιος μίλησε στο SDNA για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την φετινή πορεία του συλλόγου της Θράκης και την επόμενη μέρα έπειτα από μια δύσκολη σεζόν που «σημαδεύτηκε» απ΄ την γνωστή υπόθεση που…σηκώθηκε μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.  

«Έπειτα απ΄όσα έχουν συμβεί, η Ξάνθη έδωσε απαντήσεις με την ισοπαλία που πήρε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι έστειλε το μήνυμα πως παίζει για τη φανέλα της.

Να θυμίσω πως κάποιοι πριν από το ματς έβαζαν στοίχημα το σπίτι τους πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το παιχνίδι και στο τέλος διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Η αλήθεια δεν είναι αυτή που θέλουν να δείξουν ορισμένοι. Η Ξάνθη είναι καθαρή και αξίζει να βρίσκεται στη Super League όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια».

Όσο για τη φετινή πορεία της ομάδας;

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά με πέντε νίκες στα πρώτα έξι ματς. Παρά όμως το πολύ δυνατό ξεκίνημα κάτι φαινόταν πως δεν πήγαινε καλά. Η ομάδα έδειχνε απροπόνητη κι αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που έφυγε γρήγορα ο προπονητής και ήρθε ο κ.Παράσχος που αποτέλεσε επιλογή Πανόπουλου.

Σίγουρα πάντως όλη αυτή η ιστορία με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποσυντόνισε την ομάδα. Οι παίκτες θέλοντας και μη επηρεάστηκαν και δεν ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στα αγωνιστικά καθήκοντά τους.

Στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αν και δεν θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι που μείναμε εκτός εξάδας και πλέι οφ, εν τέλει προσωπικά θα έλεγα πως είμαστε καλά έπειτα από όλα όσα συνέβησαν.

Η Ξάνθη είναι ομάδα που έχει το υλικό και όλες τις προϋποθέσεις να παίζει στη Super League. Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, όμως αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Υπάρχει κι αλλού αδιαφορία του κόσμου σε ένα προϊόν που ξεφτίζει όσο περνάνε τα χρόνια με ευθύνη των ιδιοκτητών».