ΕΠΣ Έβρου: Σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής δράσης του προσεχούς Σαββατοκύριακου

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν αγώνες το προσεχές Σαββατοκυριακο για την Α’ και την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Αιτία, ασφαλώς, οι εξελίξεις στα σύνορα με τα μαζικά κύμματα μεταναστών που προσπαθούν με τουρκική καθοδήγηση να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια.

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Έβρου σε μεγάλο βαθμό βασίζονται σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς. Όλοι αυτοί ωστόσο τα τελευταία 24ωρα παραμένουν άγρυπνοι φρουροί της πατρίδας, μαζί με δεκάδες εθελοντές.

Αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση και δεν εξομαλυνθεί, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ΕΠΣ Έβρου θα αναβάλει τα παιχνίδια τουλάχιστον για το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκφράζοντας και με τον τρόπο αυτόν την συμπαράστασή της σε όλο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας που δίνει αυτήν την περίοδο τον δικό του αγώνα για να προσασπίσει την ακεραιότητα των συνόρων της πατρίδας.

Η αποφαση της αναβολής αναμένεται να ληφθεί από το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου μάλλον το βράδυ της Τετάρτης ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης, ανάλογα φυσικά με τις εξελίξεις. Αν υπάρχει εκτόνωση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο οι αγώνες να γίνουν κανονικά.

Το πιο πιθανό πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι να οδηγηθούμε σε αναβολή, καθώς ακόμα και αν… λήξει ο συναγερμός, θα έχει προηγηθεί για όλους τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς ποδοσφαιριστές μια δύσκολη εβδομάδα με πολλά ξενύχτια και ελάχιστες ως μηδέν προπονήσεις…