Τοροσίδης στο Mega: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, από τις μεγαλύτερες στιγμές μου η πρόκριση με Άρσεναλ»

Στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live» του Mega μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0.

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ολυμπιακό επτά βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ με τον Ξανθιώτη άσσο να τονίζει ότι «φυσικά και δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ακολουθούν δέκα ντέρμπι στα πλέι οφ. Μπορείς να ηττηθείς παντού εάν δεν είσαι σοβαρός. Εάν δείξουμε το πρόσωπο που δείχνουμε όλη τη χρονιά, με τους επτά βαθμούς διαφορά, δεν θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του Πειραιά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος. «Κεντρικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά την Ευρώπη, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δείχνουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πρωτάθλημα και Kύπελλο. Κάναμε δύο καλά ματς με την Άρσεναλ και αξίζαμε την πρόκριση, αλλά έρχονται δύο πολύ δύσκολα ματς με Γουλβς.

Η Γουλβς είναι πιο δύσκολη και πιο φορμαρισμένη ομάδα από την Άρσεναλ. Δεν είναι μεγαθήριο σαν όνομα και φανέλα, αλλά θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στο Europa League».

Σχετικά με την προσεχή αναμέτρηση στην Τούμπα για το Κύπελλο, ο Βασίλης Τοροσίδης σημείωσε πως «πρέπει να πάμε σε μια δύσκολη έδρα, στην Τούμπα, απέναντι σε μια καλή ομάδα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει συχνά από στημένες φάσεις, εξήγησε, ότι «ο Ματιέ, είναι πάρα πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις. Μας βοήθησε πολύ. Αλλά και είμαστε ψηλή ομάδα».

Τέλος, χαρακτήρισε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας στον Ολυμπιακό την πρόκριση επί της Άρσεναλ.