Φοβερή κίνηση από την Εβροφάρμα – Προσέφερε δωρεάν προϊόντα στους αστυνομικούς και στρατιωτικούς που φρουρούν τα σύνορα!

Στο κύμα συμπαράστασης, στήριξης και βοήθειας με κάθε τρόπο προς τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς, οι οποίοι από την Παρασκευή περιφρουρούν τα σύνορα μας στον Έβρο, συμμετέχουν όλοι στο νομό. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία του, η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ.

Με άποψη: “Ως ακριτική βιομηχανία γάλακτος νιώθουμε χρέος να σταθούμε κοντά στους ανθρώπους που δίνουν έναν ιδιαίτερο, εθνικής σημασίας αγώνα αυτές τις μέρες”, στελέχη της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ με φορτηγά της επισκέφθηκαν διάφορα σημεία του νομού και προσέφεραν ποσότητες γάλακτος, γιαουρτιών, τυριών και των άλλων προϊόντων της, για να μοιράζονται στα σώματα ασφαλείας που αποτρέπουν την είσοδο των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται από τους ανθρώπους της κορυφαίας γαλακτοβιομηχανίας του Έβρου: “Η Εβροφάρμα και οι άνθρωποι της δίνουν χρόνια τώρα, καθημερινά, τον δικό τους αγώνα στο Διδυμότειχο, στα σύνορα της πατρίδας μας.

Σήμερα συμβολικά, προσφέραμε προϊόντα στα σώματα ασφαλείας”.

Πηγή: https://www.evros-news.gr