ΕΠΣ Θράκης: Εξάσφαιρος ο Πανθρακικός κόντρα στον Μίσχο έδειξε πανέτοιμος ενόψει πλέι οφ

Άνετα με το εντυπωσιακό 6-0 επικράτησε ο Πανθρακικός του Αετού Μίσχου και μπαίνει με ένα βαθμό λιγότερο στα πλέι οφ από την κορυφή, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ είναι κοντά και στον τελικό του κυπελλου.

Η ομάδα του Πανθρακικού δυσκολέυτηκε στην αρχή, αλλα μετά το πρώτο γκολ στο 29′ με τον Παύλου ήταν ασυγκράτητη. Ο Τσιανάκας να στο 34΄ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία έκανε το 2-0, ενώ ο Τοπάλι στο 37΄ το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Παγώνης, λίγα λεπτά μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε 2 τέρματα στο 54′ και 57′, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ρομπέρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ φτανοντας τα 5 τέρματα στο πρωτάθλημα. Στο 75΄ ο Αετός έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τζαμπλινγάδ.

Ο Πανθρακικός τερμάτισε 3ος στην κανονική περίοδο με 41 βαθμούς και ξεκινά τα πλέι οφ με 14 βαθμούς στο -1 από την πρωτοπόρο Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Ο Αετός Μίσχου έβδομός με 16 βαθμούς και θα μπει στα πλέι αουτ με με 5 βαθμούς όσους το Κόσμιο και το Θρυλόριο.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς , Παύλου (75΄ Ξενοδοχίδης), Κυριαλάνης (46΄ Καρασιούνας), Ζήκος, Ζαγγουλος, Τσιανάκας (46΄ Παγώνης), Κονόμι (46΄ Μορφακίδης), Τοπάλι, ΡΟυμπιές, Παπαδόπουλος, Ρομπέρ

Αετός Μίσχου (Μεμέτ): Τζαμπλινγάδ, Οζγιτ, Τσάγιας, Ιμπράμ, Τσαμης, Μακρής, Χασάν (75΄ Σαββιδάκης), Μανάβ (70΄ Χαλήλ), Καραγιάννης, Στούπος, Μαλαματένιος (60΄ Βαϊόπουλος)