Super League: Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου και οι βαθμοί εκκίνησης για Ξάνθη και τους αντιπάλους σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Με την ολοκλήρωση τω αγώνων της 26ης αγωνιστικής έχουμε τελική βαθμολογία για την κανονική περίοδ αλλά ξέρουμε πλέον και το ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ και ποιες στα πλέι άουτ.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη θα μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα 7 βαθμών από τον δεύτερο δικέφαλο ενώ στα πλέι οφ κατάφερε να μπει και ο ΟΦΗ ως έκτη ομάδα, για την ακρίβεια ως πέμπτη αφού προσπέρασε τον Αρη στην ισοβαθμία.

Η Ξάνθη ξεκινήσει έχοντας 30 βαθμούς στα πλέι άουτ. Θα έχει 32 βαθμούς ο Ατρόμητος που θα ξεκινήσει ως επικεφαλής σε αυτήν την κούρσα των 7 αγωνιστικών ενώ θα δώσει όπως και η ομάδα του Περιστερίου, η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης τέσσερα εντός και τρία εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς τους. Στα πλέι οφ θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών με μέσα-έξω αγωνες, άρα διακυβεβευονται 30 βαθμοί για κάθε συμμετέχοντα. Στα πλέι άουτ θα διεξαχθούν επτά αγωνιστικές, μονοι αγωνες δηλαδή με τις έδρες να καθορίζει η κληρωτίδα, όπως και την σειρά.