ΕΠΣ Ξάνθης: Η μάχη του τίτλου Θαλασσιάς και Δροσερού επτά στροφές πριν το τέλος

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρά την διακοπή αναμένεται η Α” ΕΠΣ Ξανθης όπου η μάχη του τίτλου μετά την νίκη του Φίλιππου Δροσερού επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς με 1-0 αναμένεται συναρπαστική.

Οι δυο ομάδες είναι πλέον ισόβαθμες με την Θαλασσιά να έχει την ισοβαθμία αφού επικράτησε με 2-0 στον πρωτο γύρο, ωστόσο για να αισθάνεται σίγουρη θέλει το απόλυτο στα επόμενα 7 παιχνίδια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια είναι κοινά, δηλαδή με τους ίδιους αντιπάλους και στις ίδιες έδρες (Κουτσό, Γενισέα, Διομήδεια, Βιστωνίδα), με το Δροσερό να έχει κάπως δυσκολότερο πρόγραμμα αφού εκτός την δυνατή Βιστωνίδα έχει να αντιμετωπίσει μακριά από το Δροσερό και τον Απόλλωνα Ξάνθης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο μονομάχων για τον τίτλο στην Α΄ΕΠΣ Ξάνθης:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (52 βαθμοί):  Παύλος Μελάς Κουτσού (εντος), Ελπίδα Γενισέας (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εντος), ΑΟ Βιστωνίδα (εκτος), Εχινος Σπορ (εντος), Ατλας Σελινου (εντος), Ερμης Μανδρας (εκτος).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ (52 βαθμοί): Κεσσάνη Ερασμίου (3-0 α.α.), Απόλλων Ξάνθης (εκτος), Παύλος Μελάς Κουτσού (εντος), Ελπιδα Γενισέας (εκτος), Απόλλων Διομήδειας (εντος), ΑΟ Βιστωνίδας (εκτος), Εχινος Σπορ (εντος)