ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη του τίτλου για Διδυμότειχο και Φέρες έξι στροφές πριν το φινάλε

Έξι αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η Θράκη Φερών παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος παρόλο που η ΑΕ Διδυμοτείχου δείχνει ασταμάτητη περνώντας και από τις δυνατές φέτος Καστανιές κατακτώντας το 15ο τρίποντο σε 16 αγώνες.

Η ΑΕΔ έχει ηττηθεί μόνο στις Φέρες με 1-0 στος Γενάρη και όπως φαίνεται πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους αγώνα της 20ης αγωνιστικής στο Διδυμότειχο με την Θράκη να θέλει μόνο νίκη εαν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Νωρίτερα η ομάδα των Φερών που έχει δυσκολότερο πρόγραμμα θα αντιμετωπίσει τον Άρδα στις Καστανιές εκείόπου πρόπερσι ηττήθηκε και απώλεσε τις πιθανότητες που είχε για το πρωτάθλημα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακόμα εκτός τις ΑΕΔ θα αντιμετωπίσει μακριά από την έδρα της και τον δυνατό Ιπποκράτη στο φινάλε του πρωτάθλητος, όπου μέχρι τότε θα έχεουν κριθεί πολλά.

Από την άλλη η ΑΕΔ που είναι και το απόλυτο φαβορί του πρωταθλήματος μετά το σημαντικό πέρασμα και από τις Καστανιές, εκτός του ντέρμπι κορυφής έχει δύσκολες αναμέτρήσεις εκτός έδρας σε Σουφλί και Ορεστιάδα με Έβρο και Ορέστη και έναν εντός έδρας με τον δυνατό Ιπποκράτη του πρωην προπονητή της Γιάννη Αναστασιάδη.

Η μάχη των δυο μονομάχων:

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (45 βαθμοί): Μάιστρος (εντός), Ιπποκράτης (εντός), Έβρος Σουφλίου (εκτός), Θράκη Φερών (εντός), Ορέστης Ορεστιάδας (εκτός), Ορφέας Σοφικού (εντός)
————————————–

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (40 βαθμοί): Νεοχώρι (εντός), Καστανιές (εκτός), Μάιστρος (εντός), ΑΕΔ (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός), Ιπποκράτης (εκτός)