Super League: Η 18άδα της αποστολής του ΑΟΞ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στον τελευταίο αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1, η Ξάνθη, που έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη για την 6η θέση την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα της στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-0), καλείται να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, ώστε να είναι σε θέση να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη της 6ης θέσης, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Πηγαδίων τον 2ο ΠΑΟΚ στις 19:00.

Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση, ο Γιώργος Παράσχος έδωσε κάποιες τελευταίες οδηγίες σε θέματα τακτικής, δίνοντας παράλληλα προσοχή στα τελειώματα και τις στημένες φάσεις. Με το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της θρακικής ομάδας, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον προβλήματα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Εντουάρντο, Σόσα, Κασάδο, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Καρασαλίδης, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Φοσέ, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στην Ξάνθη με τους: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .