Γ’ Εθνική: Πολύτιμος βαθμός στην Δράμα για το Άβατο πριν το μεγάλο Ξανθιώτικο ντέρμπι παραμονής

Ακόμα ένα πολύτιμο βαθμό προς την παραμονή κατέκτησε ο Άρης Αβάτου μετά την λευκή ισοπαλία στην Δράμα κόντρα στον Πανδραμαϊκό και πριν το Ξανθιώτικο ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης που θα κρίνει πολλά.

Σε ένα μέτριο ματς κυρίως στο πρωτο μέρος οι δυο ομάδες απειλούσαν μόνο με στημένές φάσεις που δεν ανησύχησαν ιδιαιτερα τους αντίπαλους πορτιέρο.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες θ μπορούσαν να παρουν την νίκη, με τον Σαρηγιαννίδη να έχει δυο καλά σουτ, με τους Δραμινούς να απειλούν στο 71′ με τον σκόρερ τους Μπερούκα. Στο 75′ σε φάουλ του Κρασώνη ο Κιουμουρτζής απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Κρασώνη. Στο 90′ το σουτ του Αϊβάζη για τους γηπεδούχους βρήκε το δοκάρι του Νομικού με τον βαθμό αυτό να αποδεικνυεται πολύ σημαντικός για τον Άρη.

Πλέον ο Αρης έφτασε τους 33 βαθμούς και ακόμα με ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης την επόμενη εβδομάδα σχεδόν εξασφαλίζει την παραμονή του. Ο Πανδραμαικός που έχει 1 βαθμό σε 4 αγώνες την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη σε δύσκολο παιχνίδι οπου οι Εβρίτες χρειαζονται βαθμούς.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης (87′ Παπαγεωργίου), Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Τσελέπης (77′ Αθανασιάδης), Φουστέρης (67′ Μπελμανί) , Διαμαντίδης, Μπερούκας

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαππάς, Παπαδιώτης (82′ Μπουλούτ), Μίλλερ, Λαφάρας, Χακάν Βελή, Κρασώνης, Χριστοφορίδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζοσιμίδης