Champions League: Στον κουβά οι πιο πολλοί! Νίκη Λυών επί Γιούβε, διπλό Σίτι στην Ρεάλ! Η νέα βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor

Χωρίς σοβαρές ανακατατάξεις στην βαθμολογία που είχε διαμορφωθεί το βράδυ της Τρίτης μετά τα δυο ματς της Τετάρτης, όπου τα θεωρητικά αουτσάιντερ έφυγαν νικητές από τα δυο ματς που διεξήχθησαν για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Οι Ιταλοί της Γιουβέντους ταξίδεψαν στην Γαλλία για τον αγώνα με την Λυών με… αέρα και η εικόνα τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχναν πως είχαν υποτιμήσει τον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι ωστόσο τους πίεζαν ασφυκτικά. Δεν τους άφηναν να κάνουν φάσεις, ενώ εκείνοι ήταν που απειλούσαν συνεχώς τον Σέζνι.

Βρήκαν το γκολ στο 31′ με προβολή του Τουσάρ μετά από σέντρα του Αουάρ. Επειτα δεν κλείστηκαν πίσω, αλλά έψαξαν και περισσότερα τέρματα. Την ίδια στιγμή οι Ιταλοί δεν απειλούσαν τον Λόπες. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πάουλο Ντιμπάλα απείλησαν, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Στη Μαδρίτη οι της Ρεαλ είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο. Κρατούσαν μπάλα, αλλά δεν έβρισκαν φάσεις. Στην επανάληψη πήραν κάποια… μέτρα στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ. Το βρήκαν εν τέλει στο 60′ με τον Βινίσιους να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των Αγγλων, να δίνει στον Ισκο και εκείνος να στέλνει στη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο για την ομάδα του Γκουαρδιόλα τα πράγματα αποδείχθηκαν… εύκολα. Ετσι φάνηκε τουλάχιστον. Η είσοδος του Στέρλινγκ άλλαξε τον ρυθμό. Στο 78′ ο Ντε Μπρούινε έκανε σέντρα και ο Ζεσούς ισοφάρισε. Στο 83′ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βέλγος. Λίγο αργότερα, ο Ράμος είδε την κόκκινη κάρτα και οι ελπίδες της ομάδας έκαναν… φτερά.

Μετά από αυτά τα μάλλον αναπάντεχα για τους περισσότερους Θρακιώτες αποτελέσματα, καθώς είχαν ποντάρει σε νίκες Γιουβέντους και Ρεαλ οι περισσότεροι, δεν άλλαξε και συγκλονιστικά η βαθμολογία στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game. Στην κορυφή παραμένει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζαμπαζλής με 8 βαθμούς διαφορά από την 2η θέση.