Σκληρή ανακοίνωση από ΠΑΟΚ για «κράτος Μαρινάκη» μετά την απόρριψη από το ΣτΕ της προσφυγής ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Το γεγονός πως μετά την αντικατάσταση του εισηγητή του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίφθηκε μία μέρα αργότερα το αίτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη για προσωρινή διαταγή για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, «εξόργισε» την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η οποία προέβη σε μια σκληρή ανακοίνωση με συγκεκριμένη στόχευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει.

Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2.

Και- ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.

Διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).

Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει».