Έπιασαν όρια για το Πανελλήνιο και οι έξι εκπρόσωποι του ΝΟΑ σε ημερίδα στη Λάρισα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του τμήματος της Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στην πόλη της Λάρισας.

Ήταν μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά τέτοια εποχή με αυτή την δομή και τη συμμετοχή όλων των σωματείων της χώρας, με τους αθλητές του ΝΟΑ να εκπροσωπούν την πόλη και να αφήνουν τα πλέον αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Συγκεκριμένα οι Αλεξανδρος Καβαλας, Σοφία Καρασάββα, Αννα – Μαρία Παπαζολούδη, Νίκος Ποντίδης, Γιώργος Τζανετάκης και ο Ορέστης Ζαφειρόπουλος, οποίος είναι αθλητής του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης αλλά προπονείται με την ομάδα του ΝΟΑ, έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται με το πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές της ομάδας του ΝΟΑ εξασφάλισαν την συμμετοχής τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και επιτεύχθηκαν συνολικά 19 όρια συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών του Χαϊδαρίου και 10 όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, οι παρακάτω αθλητές έπιασαν τα όρια των για τα ακόλουθα αγωνίσματα:
Αλέξανδρος Καβαλας: 50-100-200 Διπλά Πέδιλα Εφήβων
Σοφία Καρασάββα: 50-100-200 Διπλά Πέδιλα Νεανίδων
Αννα Μαρία Παπαζολούδη: 50-100-200-400 Διπλά Πέδιλα Νεανίδων
Νίκος Ποντίδης: 50-100-200-400 Διπλά Πέδιλα Παίδων
Γιώργος Τζανετάκης: 50-100-200 Επιφάνειας Παμπαίδων Β
Ορέστης Ζαφειρόπουλος: 50-100 Επιφάνειας Παίδων