Στην οικογένεια του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εντάχθηκε ο Βασίλης Στοάκης

Στην οικογένεια του ΠΣΑΤ, των επαγγελματιών αθλητικογράφων δηλαδή, εντάχθηκε ο Βασίλης Στοάκης, από τις κορυφαίες σύγχρονες μορφές της αθλητικής δημοσιογραφίας στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Ο καταγόμενος από το Διδυμότειχο Στοάκης έχει γίνει την τελευταία δεκαετία Κομοτηναίος, καθώς εργάζεται στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης». Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε ανταποκριτής μέσων της Αθήνας καλύπτοντας αγώνες του Πανθρακικού αλλά και ευρωπαϊκά ματς της (τότε) Skoda Ξάνθη, αλλά και την υπόλοιπη επικαιρότητα.

Φέτος εκτελεί και καθήκοντα του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του Πανθρακικού ενώ συνεργάζεται και με την διοίκηση του βολεϊκού ΑΟ Ορεστιάδας, ενώ πέρυσι είχε αναλάβει υπεύθυνος Επικοινωνίας της βολεϊκής ΑΕ Κομοτηνής, την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Volley League. Την συγκεκριμένη ομάδα την έχει υπηρετήσει όμως και ως προπονητής του τμήματος μπάσκετ, με τις ακαδημίες του οποίου εξακολουθεί να διατηρεί σχέση.

Ο Βασίλης Στοάκης έχοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό του ΠΣΑΤ, όπως η προϋπηρεσία στον «Παρατηρητή της Θράκης», έγινε δεκτός μετά από εισήγηση των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Πέτρου Πετρούση και Γιάννη Γιαγκίνη. Πλέον εντάσσεται σε μια μεγάλη οικογένεια άνω των χιλίων επαγγελματιών αθλητικογράφων της χώρας, στην οποία ωστόσο είναι αλήθεια ότι πολύ λίγα είναι τα μέλη της από την Θράκη.