Σοκάρει η αυτοκτονία γνωστού πρώην ιδιοκτήτη καταστημάτων διασκέδασης στην Αλεξανδρούπολη!

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη, αφού βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος από δέντρο έξω απ’ την πόλη λίγο πριν την περιοχή της Μάκρης, γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε εξαφανιστεί χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί η οικογένεια του και συγκεκριμένα ο γιος του, ενημέρωσε την αστυνομία που άρχισε να τον αναζητεί. Τελικά βρέθηκε το απόγευμα σε περιοχή με ελιές, να είναι κρεμασμένος.

Αν και είναι νωρίς να πει κάποιος οτιδήποτε κατηγορηματικά, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για αυτοκτονία δια απαγχωνισμού. Ο εκλιπών ηλικίας περίπου 60 ετών, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης καταστημάτων διασκέδασης, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει επιχειρηματικό αντικείμενο.

Είναι επίσης άγνωστο αυτή την στιγμή, αν άφησε κάποια επιστολή ή σημείωμα, όπου να εξηγεί τους λόγους της απόφασης του να θέσει τέρμα στην ζωή του. Φως στα αίτια θα ρίξει προφανώς η νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και όσα πιθανόν να καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές τα άτομα της οικογένειας του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης για νεκροψία – νεκροτομή.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιου είδους εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: https://www.evros-news.gr/ και https://www.e-evros.gr