ΕΣΠΕΘΡ: Εκδήλωση στην Ορεστιάδα στο πλαίσιο προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Στην #1DayMore4Volleyball συμμετέχει η ΕΣΠΕΘΡ σε Ορεστιάδα και Ελευθερούπολη, για μια ημέρα με περισσότερο βόλεϊ το Σάββατο 29 Φλεβάρη και ώρα 10:00.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ:

Η Ένωσή μας, συμμετέχει στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) «1DAY MORE4VOLLEYBALL-ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΪ», το Σάββατο 29/2/2020, με μία κεντρική εκδήλωση “Voleyball στην Βορειοανατολικότερη γωνιά της Ελλάδας”, που θα γίνει στην Ορεστιάδα και μία παράλληλη δράση στην Ελευθερούπολη.
Η κεντρική εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, με υπεύθυνο διοργάνωσης – Project Manager, τον κ. Ιωάννη Καρρά (τηλ: 6944358505), σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου.
Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία της Ένωσης.
Η εκδήλωση, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Σωματεία της Ένωσης, θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα λήξει στις 16:00 και θα περιλαμβάνει αγώνες μίνι βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών 4Χ4.
Η παράλληλη δράση θα διοργανωθεί από τον Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, με υπεύθυνο την κ. Γιώτα Κεφαλά (τηλ: 6945031318), σε συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Αθανάσιο Κάππα, με τη συμμετοχή κυρίως, των Σωματείων της Δυτικής περιφέρειας της Ένωσης.
Είναι ευπρόσδεκτη, κάθε διάθεση συνδρομής για την επιτυχία των εκδηλώσεων, από όσους το επιθυμούν, ερχόμενοι σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τους παραπάνω υπευθύνους.