Θέμα αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. πλέον το Ξάνθη-ΠΑΟΚ! Παραμένει στον αέρα η διεξαγωγή του την Κυριακή

Παρά τα όσα έχουν αναφερθεί, στον αέρα εξακολουθεί να είναι η διεξαγωγή του αγώνα Ξάνθης – ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.

Ανώτατη πηγή της ΠΑΕ Ξάνθη ανέφερε στο ThrakiSportS ότι πλέον το θέμα έχει φτάσει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται η απόφαση από αυτό, πιθανότατα την Τρίτη.

Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και ΔΣ της Super League για τις καταγγελίες κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Λάρισα. Δεν αποκλείεται σε αυτό να τεθεί και το θέμα αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα ή και όλης της αγωνιστικής.

Η Αστυνομία έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό ανησυχία για την διεξαγωγή ενός αγώνα που θα φέρει εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη σε μια ημέρα, στην οποία θα υπάρχουν χιλιάδες άτομα στην Ξάνθη για το φημισμένο Καρναβάλι.

Είναι μια μέρα που συνήθως τα αυτοκίνητα αφήνονται ακόμα και πάνω στην Εγνατία Οδό και γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αν στους καρναβαλιστές προστεθούν και εκατοντάδες μεταφερόμενοι από την Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές οπαδοί.

Ωστόσο το παιχνίδι Ξάνθη – ΠΑΟΚ όπως και όλα τα ματς οφείλουν καταρχήν να διεξαχθούν ίδια μέρα και ώρα, καθώς μαθηματικά η Ξάνθη παραμένει στο παιχνίδι διεκδίκησης της 6ης θέσης.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διευκρινίζεται στο ThrakiSportS είναι ότι παρά τις αρχικές απορρίψεις, το ζήτημα της διεξαγωγής του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακης παραμένει ανοιχτό και έχει φτάσει πλέον σε ανώτατο επίπεδο.