ΕΠΣ Έβρου: Συνεχίζει τον… χαβά της η ΑΕ Διδυμοτείχου περνώντας (και) από τις… με παράπονα Καστανιές

Από μια ακόμη δύσκολη έδρα πέρασε η πρωτοπόρος ΑΕ Διδυμοτείχου καθώς επικράτησε με 1-3 του τρίτου Άρδα Καστανέων στο ντέρμπι της αγωνιστικής για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου και φάινεται πως δύσκολα θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα με τις εκπληκτικές Φέρες να είναι 5 βαθμούς πίσω της.

Όπως γράφει το radioevros από όπου και η φώτο, μετά το στείρο πρώτο ημίωρο σε 10 λεπτά έγιναν όλα τα σπουδαία. Στο 34′ και το 35΄οι πράσινοι του Μαυράκη προηγήθηκαν με πλασέ του Θέμελη από πάσα του Παπούδη και κεφαλιά του Γιαννόπουλου από μακρινή μπαλιά του Παντελίδη στις πρώτες δύο καλές φάσεις που δημιούργησαν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 43′ ο Παπάς είπε παίζεται σε επαφή του Παυλίδη με τον Τσιρούδη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε πολύ ένταση αρκετή γκρίνια και δυνατά μαρκαρίσματα και στο 58′ ο Μυσιούδης έγραψε από κοντά το 0-3. Στο 70′ είχαμε την αποβολή του Ντινούδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενω στο 85′ η πανέμορφη ενέργεια του Σαραντίδη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κόπηκε αντικανονικά από τον Τερζούδη με τον πρωην παίκτη Πανθρακικού και Λεβαδειακού να διαμορφώνει με πέναλτι το τελικό 1-3.

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή Παπά ειδικά για την φάση του πέναλτι και του τρίτου γκολ είχαν οι γηπεδούχοι. Βοηθοί ήταν οι Κεσούδης και Παλαιοπάνης.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕ Διδυμοτείχου έφτασε στους 45 βαθμούς και έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες, παραμένοντας στην κορυφή. Από την πλευρά του, ο Άρδας Καστανεών παρέμεινε στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Ναλμπάντης): Καλφόπουλος, Χατζηαγοράστου, Ναζίρης (72′ Ζωγράφου), Μπαχτσεβανίδης (72′ Μάτσιο), Χαρισιάδης, Ναλμπάντης, Τσιρούδης (75′ Καμπακίδης), Ντινούδης, Σαραντίδης, Καπετανίδης, Παγωνίδης (58′ Γκαργκαβούζης)

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Τοροσιάν, Παντελίδης, Θάνος, Παυλίδης (68′ Μαργαριτούδης), Κούπας (72′ Τερζούδης), Παπούδης, Θέμελης (88′ Λεμονάκης), Μυσιούδης (80′ Καζάλας), Γιαννόπουλος, Ιντζές.