Αιχμές προς την δημοτική αρχή από Ουσταμπασίδη για το απότιστο εδώ και μήνες χόρτο στο «Φώτης Κοσμάς»

Παράπονα για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Φώτης Κοσμάς» με σαφείς αιχμές προς την δημοτική αρχή, που προφανώς έχει την ευθύνη για το Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης, έκανε μετά τη νίκη επί του Κιλκισιακό ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο προπονητής της Ένωσης Αλεξανδρούπολης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης που μεταδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Γήπδο», αφού συνεχάρη τους παίκτες του και διευκρίνισε ότι εφεξής στόχος είναι να έρθουν και άλλοι βαθμοί ωστε να επιτευχθεί η σωτηρία, θέλησε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην κακή κατάσταση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς Ουσταμπασίδης ανέφερε: «Ενας πολύ σημαντικός παράγοντας για τα πολλά λάθη που γίνονται είναι ο αγωνιστικός χώρος. Δυστυχώς επειδή είναι πράσινο, νομίζουν ότι αρκεί για να παίξεις ποδοσφαιρο. Δεν είναι έτσι όμως. Έχει μπει ένα σύστημα ύδρευσης από τον Αυγουστο, έχουμε οκτώ μήνες και δυστυχώς μπορεί να υπάρχει η θέληση, αλλά ρεαλιστικά και ουσιαστικά αυτή τη στιγμή το γήπεδο δεν ποτίζεται. Και όχι μόνο δεν μπορει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και επικίνδυνο για την υγεία των αθλητών».

Στη συνέχεια, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην δημοτική αρχή αλλά μιλώντας γενικά για υπευθύνους (ενός Δημοτικού Σταδίου όμως), ο Νίκος Ουσταμπασίδης ανέφερε: «Θα παρακαλέσω αυτούς που είναι υπεύθυνοι να ενδιαφερθούνε, να υπάρχει τουλάχιστον στο τελος εκμετάλλευση αυτού του αρδευτικού συστήματος, να μπορεί να ποτίζεται σωστά το γήπεδο, ώστε να μπορέσουν οι αθλητές μας και να γυμνάζονται σωστά αλλά και να περιορίσουν τα λάθη».