Ξέχασε να τιμήσει τους κυπελλούχους της ΕΠΣ Έβρου η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

H ετήσια εκδήλωση των βραβεύσεων των καλύτερων αθλητών της προηγούμενης χρονιάς όλων των τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής.

Ωστόσο από αυτήν την εκδήλωση λείπουν οι παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το σημαντικότερο τρόπαιο του ιστορικού συλλόγου στην διάρκεια του 2019: οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που οδήγησε τον Εθνικό στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου το 2019 και του έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος της τρέχουσας σεζόν 2019-2020.

Το γεγονός σχολίασαν με άκρως γλαφυρό τρόπο ορισμένα από τα μέλη της περσινής ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού, κάνοντας δημόσια τα σχόλιά τους στην ανάρτηση του ThrakiSportS την περασμένη Πέμπτη για την προαναγγελία της ετήσιας εκδήλωσης του ΜΓΣ Εθνικός. Εκεί αναρωτήθηκε δημόσια ο Σεβαστός Γκαβανόζης: «Άραγε να πάμε και εμείς;».

Ο Γκαβανόζης απηύθυνε το ερώτημα σε σύσσωμη την περσινή ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικου, όπως ο Γιάννης Δορουγιδένης, ο Τάσος Μπινόπουλος, ο Νίκος Γκαϊδατζής, ο Γιώτης Σωτηράκης, ο Σάκης Λυμπέρης, ο Γιάννης Γκουντενούδης, ο Κώστας Λίτσιος, ο Σάκης Μπαμπλής, ο Βασίλης Γεωργατζόπουλος, ο Γιώργος Μαρασλής, ο Περικλής Καρακασίδης, ο Στέλιος Βογιατζής και αρκετοί άλλοι.

«Χαχαχα γιατι πήρες κανένα κύπελλο κ δεν το θυμάμαι θες κ βράβευση;», αναρωτήθηκε, απαντώντας ο Γιάννης Δορουγιδένης και τα σχόλια συνεχίστηκαν. Αλλά παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το λάθος δεν διορθώθηκε και τα μέλη της ομάδας που τίμησε τον σύλλογο περισσότερο από κάθε άλλο τμήμα το 2019 δεν κλήθηκαν στην εκδήλωση – ίσως γιατί πλέον δεν ανήκουν στην οικογένεια του Εθνικού αλλά έχουν μετακομίσει σε άλλους συλλόγους εντός και εκτός της πόλης, με τους περισσότερους να ενισχύουν την προσπάθεια της Ένωσης Αλεξανδρούπολης…