Volley League: Οι δηλώσεις Ανδραβίζου και Παπάζογλου μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό

Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος, και ο πασαδόρος του  Εβρίτικου συλλόγου, Μάριος Παπάζογλου, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ.

Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος σχολίασε: «Θελω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους αθλητές της ομάδας μου. Μετά από πολλά προβλήματα, αντίξοες συνθήκες, αυτά τα 17χρονα παιδιά που πηγαόνυον ακόμα σχολείο παλεύουν κάθε σετ και κάθε πόντο. Η συνέχεια για μας δεν ξέρω πως θα είναι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει των πλέι άουτ.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία των παιδιών, να τα βελτιώσουμε και να δούμε τι άλλο μπορούμε να καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό, καλή συνέχεια και ελπίζω να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει».

Ο πασαδόρος της ομάδας, Παπάζογλου είπε: «Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό για τη νίκη του. Εγινε αμφίρροπος αγώνας. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα είχαμε και προβλήματα τραυματισμών. Ο Χρηστουηλίας τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και δεν έπαιξε σήμερα. Ο Μπίκος αγωνίστηκε τραυματίας. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στο πρώτο σετ παίξαμε αρκετά καλά. Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει σε όλη τη χρονιά. Στη συνέχεια πέσαμε στο σερβίς του Ηρακλή Παπαδόπουλου που ήταν πολύ δυνατό. Δε μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε για να πάρουμε εύκολα την αλλαγή και αυτό μας κόστισε το 1ο σετ και μας επηρέασε στη συνέχεια του αγώνα».