Πόζαρε δίπλα στον Τσώνη καλώντας τους συμπατριώτες της να έρθουν στην ΑΜ-Θ η Miss Σερβία (+photo)

Η μις Σερβία και η μις eco Σερβία… ψηφίζουν Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού μοίραζαν σήμερα φυλλάδια στους συμπατριώτες τους, καλώντας τους να επισκεφθούν την περιοχή μας για τουριστικούς λόγους.

Όλα αυτά στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Τσώνης “επιστράτευσε” την γοητεία του και κατάφερε όχι μόνο να φέρει στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τις δυο πανέμορφες και εντυπωσιακές κοπέλες από την Σερβία, αλλά δέχθηκαν και την πρόταση του να μοιράσουν το διαφημιστικό υλικό.

Η παρουσία τους φυσικά λειτούργησε ως “μαγνήτης” για τους Σέρβους που επισκέπτονται την έκθεση και το περίπτερο της Περιφέρειας έγινε “πόλης έλξης”και επίκεντρο των όσων συνέβησαν πριν λίγο. Μάλιστα οι εκπρόσωποι των άλλων Περιφερειών ρωτούσαν πως ο κ.Τσώνης κατάφερε να τις πείσει για κάτι τέτοιο και αν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στα δικά τους περίπτερα.

Υ.Γ: Ελπίζουμε ο επικεφαλής της τρίτης αντιπολιτευτικής παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κώστας Κατσιμίγας με την γνωστή μιζέρια που τον διακρίνει, να μην αρχίσει τις επερωτήσεις και πάλι, ζητώντας εξηγήσεις και γι’αυτό. Γιατί τα συνηθίζει κάτι τέτοια.

Πηγή: https://www.evros-news.gr