Γ’ Εθνική: «Πεντάσφαιρος» ο Αετός «διέλυσε» τον Ορφέα και τον έστειλε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού

Με σκοπό να κερδίσει βαθμό η βαθμούς πήγε στο Οφρύνιο ο Ορφέας Ξάνθης, γνωρίζοντας ότι αν τα κατάφερνε θα είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή. Αντ’ αυτού γνώρισε πολύ βαριά ήττα και προβλημάτισε τους φίλους του, ενόψει των επόμενων πέντε αγώνων που έχουν απομείνει.

Μπορεί βέβαια να έπεσε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, δεδομένης της ισοβαθμίας με την Ενωση Αλεξανδρούπολης, αλλά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τους Εβρίτες και εφόσον εκεί τους κερδίσει, θα έχει σαφές προβάδισμα για την παραμονή.

Τα τέρματα πέτυχαν στο 21′ ο Παυλίδης, στο 35′ ο Τσιλογλου, στο 53′ ο Ουζούνογλου, στο 73′ ο Δουμάνης και στο 81′ ο Σαλπιγγίδης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ανοίξει το σκορ, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος είχε και δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας. Εχει ενδιαφέρον να δούμε αν έχουν καταγραφεί τα επεισόδια που κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι με είσοδο του προέδρου του Αετού στα αποδυτήρια (περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Πλέον ο Ορφέας στρέφει το ενδιαφέρον του στο κρίσιμο εντός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ενωση Αλεξανδρούπολης, που επίσης την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στην Ξάνθη με τον Ηρακλή Ζυγού.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (46′ Σαββόγλου), Καπατζής, Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Πανάγου (65′ Γιάνα), Τσίλογλου (60′ Σαββατιανός), Δουμάνης (78′ Σαλπιγγίδης), Παυλίδης Γ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης, Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (65′ Καλλίδης), Μελισσόπουλος (65′ Παπαδόπουλος), Κουκουρίγκος (46′ Τσέκος), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (60′ Χίντ Ιμέρ), Χασανκήλ Χασάν