Διακρίσεις, καλές εμφανίσεις και πολύτιμες εμπειρίες για τους κολυμβητές της ΝΕΡΟ

Στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος 2020, οι οποίοι σηματοδότησαν το τέλος του χειμερινού κύκλου αγώνων συμμετείχε η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (ΝΕΡΟ).

Για τους 2 κολυμβητές της «ΝΕΡΟ», τον Θοδωρή Ρωσσίδη και τον Οδυσσέα Θεοφιλόπουλο, που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αυτή την διοργάνωση, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που τους γέμισε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουν με περισσότερη όρεξη για το μέλλον. Επίσης, να σημειωθεί ότι παρόλο που συμμετείχαν για πρώτη φορά, παρουσίασαν εξαιρετική εμφάνιση.
 
Οι υπόλοιποι 8 κολυμβητές και κολυμβήτριες (Νάσια Ουρεϊλίδου, Δημήτρης Παπαστεφάνου, Αλεξάνδρα Φιλίππου, Χρίστος-Ταξιάρχης Ντώνες, Μαρία-Ελένη Κενανίδου, Χριστίνα Τσιπλάκη, Φίλιππος Θεοφιλόπουλος και Δημήτρης Βαρσαμίδης), με τις επιδόσεις που πραγματοποίησαν, βελτίωσαν τις ατομικές και φετινές τους επιδόσεις όπως επίσης και τις θέσεις τους στην βαθμολογούμενη οκτάδα.
  
3η θέση για την Μαριαλένα Κενανίδου στο αγώνισμα 200μ Μικτή Ατομική, στην κατηγορία των κορασίδων.Δύο 3ες  θέσεις για τον Φίλιππο Θεοφιλόπουλο στα αγωνίσματα των 1500μ. & 800μ. ελεύθερο στην κατηγορία εφήβων.

1η ,2η και 3η θέση για τον Δημήτρη Βαρσαμίδη στα αγωνίσματα 100μ. ελεύθερο, 50μ πεταλούδα & 100μ πεταλούδα, αντίστοιχα, στην κατηγορία των εφήβων.

Πρώτη φορά συμμετοχή της ομάδας και κατάκτηση της 9ης θέσης στο ομαδικό αγώνισμα 4×100 μ. ομαδική mix στην κατηγορία παίδων-κορασίδων με τους: Μαρία-Ελένη Κενανίδου, Δημήτρη Παπαστεφάνου, Χρίστος-Ταξιάρχης Ντώνες, Αλεξάνδρα Φιλίππου.
 
Κατάκτηση τριών πρώτων θέσεων και μιας δεύτερης στα ομαδικά αγωνίσματα των 4×200 μ., 4×100μ., 4×100μ. mix ελεύθερο & 4×100μ.ομαδικής, αντίστοιχα στην κατηγορία των εφήβων από τον Δημήτρη Βαρσαμίδη με την ομάδα του Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης.
 
Για άλλη μια φορά, προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ατομικό επίπεδο σε όλη την διάρκεια του φετινού χειμερινού κύκλου 2019-2020.
 
Μαζί με τη βοήθεια των προπονητών τους, οι αθλητές θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις όποιες τεχνικές ελλείψεις και ατέλειες μέσα από τις προπονήσεις και να φανούν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες με αποκορύφωμα τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης το καλοκαίρι.
 
Ευχή της ομάδας, να κατακτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης και οι υπόλοιποι κολυμβητές και κολυμβήτριες που για κάποιες μικρές λεπτομέρειες έχασαν την ευκαιρία.