Στην Ορεστιάδα έκανε Τσικνοπέμπτη και το… διαφήμισε σε όλη την Ελλάδα ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο γνωστός παρουσιαστής από τη Νέα Βύσσα Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει καθιερωθεί τα τελευταία τρία χρόνια μέσα από την πετυχημένη εκπομπή του Star Chanel «Τροχός της Τύχης» αλλά ξεκίνησε για πολλά χρόνια ως αθλητικός ρεπόρτερ, πέρασε μια κεφάτη Τσικνοπέμπτη στην Ορεστιάδα.

Μάλιστα, φρόντισε να δείξει πόσο καλά περνάει στους χιλιάδες ακόλουθούς του στο Instagram.

Ο Πέτρος, τον οποίο πολλοί μπορεί να θυμούνται και σαν ρεπόρτερ στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και δίπλα στον Γιώργο Μητσικώστα σε παλιότερη τηλεοπτική εκπομπή, έστειλε το δικό του μήνυμα από τον πιο Βόρειο λαό της Ελλάδας στον Βόρειο Έβρο όπως επισήμανε, καθώς επίσης τόνισε πως το καρναβάλι της Ορεστιάδας ανοίγει όλες τις υπόλοιπες παρελάσεις της Ελλάδας.

Ο Πολυχρονίδης βρέθηκε όλη την Τσικνοπέμπτη στην πόλη της Ορεστιάδας εγκαινιάζοντας την αποκριάτικη περίοδο με τον “Τσικνομπουρμπούλη” στην πλατεία της πόλης. Επίσης, παρουσίασε στο κοινό και τον Πειρατή – Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού που βρέθηκε για όλη την ημέρα στην Ορεστιάδα και συμμετείχε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έχει οργανώσει ο Δήμος.

Μάλιστα, ως κορυφαίο πρεσβευτής της περιοχής, φρόντισε να βγει από την Ορεστιάδα και στα κανάλια και να διαφημίσει την περιοχή, με ιδιαίτερα χαρακτηριστική την on air συνομιλία του στον αέρα του Star με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, κατά την διάρκεια της εκπομπής της Ζίνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζίνα».