Η αφιέρωση του Βασίλη Μούχλια για τον πρώτο του τίτλο και η υπόσχεση για την συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια δεκαετία επέστρεψε στους τίτλους στου βόλεϊ και ο Βασίλης Μούχλιας, που φέτος πήγε στην ομάδα του τριφυλλιού, πανηγύρισε τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του.

Η οικογένειά του απουσίαζε από αυτήν την πρώτη χαρά του (ο μπαμπάς Νίκος που τον μύησε στο βόλεϊ παρέμεινε στο Σουφλί, ο αδερφός Δημήτρης που επίσης διαπρέπει αγωνίζεται στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης), ωστόσο ο ίδιος δεν την ξέχασε στις πρώτες του δηλώσεις στο ThrakiSportS μετά την ιστορική επιτυχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Είναι ο πρώτος μου τίτλος στην πρώτη κατηγορία από τότε που ασχολούμαι επαγγελματικά με το βόλεϊ και αυτό το κάνει ακόμα πιο σημαντικό για μένα. Επίσης αυτός ο τίτλος είναι ο πρώτος μετά από 10 πολύ δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο του Παναθηναϊκου και εύχομαι να είναι η απαρχή για μια νέα εποχή πρωταθλητισμού», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Μούχλιας.

Προσγειωμένος όμως, έσπευσε να προσθέσει: «Το κομμάτι Λιγκ Καπ από δω και πέρα τελείωσε. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα προκειμένου να διεκδικούμε και εκεί κάτι ανάλογο».

Όσο για το που αφιερώνει αυτόν τον πρώτο του τίτλο; «Αφιερώνω το κύπελλο πρώτα απο όλα στην οικογένεια μου, στην κοπέλα μου και φυσικά στους συμπαίκτες μου που μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να έρθει αυτή η επιτυχία…».