Έγγραφο εσωτερικής αλληλογραφίας της ΕΣΑΠ «διαψεύδει» Κασαμπαλή

Μεγάλη σκόνη έχει σηκώσει στην Αλεξανδρούπολη η δημοσιογραφική πληροφορία ότι ο Σταύρος Κασαμπαλής ήταν μεταξύ των τριών αθλητών, εξαιτίας των οποίων επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο απαγόρευση μεταγραφών στον Εθνικό.

Την πληροφορία μετέδωσε το VolleyNews, απαντώντας στον πατέρα του αθλητή Θανάση Κασαμπαλή, ο οποίος πιο πριν είχε επιτεθεί στην συγκεκριμένη και άλλες ιστοσελίδες (μεταξύ των οποίων εμμέσως πλην σαφώς και το ThrakiSportS), υποστηρίζοντας ότι είναι ψευδή δημοσιεύματά τους που αναφέρονταν στον Εθνικό.

Την τελευταία αυτή πληροφορία για τον γιο του διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά ο Θανάσης Κασαμπαλής και μάλιστα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σάββατο. Προκάλεσε μάλιστα όσους τα γράφουν αυτά να βγάλουν όσα έγγραφα διαθέτουν στην δημοσιότητα.

Τις τελευταίες ώρες στον βολεϊκό κόσμο διακινείται ένα έγγραφο της ΕΣΑΠ από προφανώς εσωτερική αλληλογραφία με το ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο οποίο το όνομα του Σταύρου Κασαμπαλή αναφέρεται πρώτο σε μία λίστα τριών αθλητών που φέρονται να έχουν καταγγείλει στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ ότι δεν τηρούνται οι διακανονισμοί τους με το ΤΑΑ Εθνικός.

Είναι προφανές ότι εξαιτίας αυτών των τριών καταγγελιών προκλήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών στον Εθνικό, την ώρα που ο πατέρας Θανάσης Κσαμπαλής υποστήριζε ότι με μια-δυο μεταγραφικές κινήσεις τον Δεκέμβριο μπορούσε να ενισχυθεί ο Εθνικός σε βαθμό ώστε να διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή του.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, οι συγκεκριμένοι αθλητές διεκδικούν δεδουλευμένα χρήματα που δεν τους έχουν δοθεί, προφανώς έχουν κάνει τις υποχωρήσεις τους μέσα από κάποιους διακανονισμούς, ούτε αυτοί οι διακανονισμοί έχουν τηρηθεί και διεκδίκησαν τα χρήματα που τους οφείλονται πιέζοντας με αυτό το εργαλείο που τους δίνεται από τους κανονισμούς, την απειλή επιβολής απαγόρευσης μεταγραφών.

Είναι προφανές ότι είναι δικαίωμα του κάθε αθλητή όπως και κάθε εργαζόμενου να διεκδικεί με όποιον νόμιμο τρόπο θεωρεί πρόσφορο τα δεδουλευμένα του. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, υπάρχει και η ξεκάθαρη δήλωση του (πατέρα) Θανάση Κασαμπαλή ότι ο γιος του Σταύρος δεν περιλαμβανόταν σε αυτήν την λίστα και η πρόκληση μάλιστα προς τους δημοσιογράφους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα «να δημοσιοποιήσουν όποια έγγραφα διαθέτουν».

Το ThrakiSportS, ως όφειλε, αφού διασταύρωσε την γνησιότητα του συγκεκριμένου εγγράφου που ήδη διακινείται τις τελευταίες ώρες στον βολεϊκό κόσμο και δεδομένης της μεγάλης έκτασης που έχει λάβει το συγκεκριμένο ζήτημα, το δημοσιεύει και είναι πάντα ανοιχτό σε οποιαδήποτε τυχόν νέα απάντηση από όσους θεωρούν εαυτούς θιγόμενους.

Материалы по теме:

Η προϊστορία των αγώνων ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά
Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης -  Σχετικά σύντομη και... ισορροπημένη είναι η προϊστορία των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Κηφισιά, την ομάδα ...
Β Εθνική (ΕΣΠΕΘΡ): Τα αποτελέσματα στις γυναίκες και η βαθμολογία
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής -  Με νίκες συνέχισαν στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών οι πρωτοπόροι ΑΕ ...
Volley League: Χωρίς τον Σέρβο και με μόνο πασαδόρο τον Μάριο Παπάζογλου στην πρεμιέρα ο Εθνικός
Ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε στο ήδη προβληματικό ρόστερ του Εθνικού καθώς όπως έγινε γνωστό ο Σέρβος πασαδόρος Μιχάηλο Λιουμπιοσάβλιεβιτς δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα ...
Α2 Ανδρών: Έναν διεθνή με την Εθνική Παμπαίδων και πρωταθλητή με το ΓΕΛ Σουφλίου ανακοίνωσε ο ‘Αθλος Ορεστιάδας
  Τον διεθνή με τα εθνικά κλιμάκια και πρόσφατα με την Εθνική Παμπαίδων αν και δεν συμμετείχε στο Πανευρωπαικό στην Τουρκία αλλά και πρωταθλητή με ...
Δέκα μπάλες από την Λέσχη Αλεξανδρούπολης για τα παιδιά της κρίσης
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής -  Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θέλοντας να συμπαρασταθεί στη μεγάλη προσπάθεια και το εξαιρετικό έργο που παρουσιάζει η ...