Champions League: Υποθήκες πρόκρισης για Αταλάντα και Λειψία! 19 παίκτες με πάνω από 100 βαθμούς στο ThrakiSportS Predictor

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε πέντε, δέκα ή 15. Συνολικά 19 παίκτες που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game έχουν συγκεντρώσει τριψήφιο αριθμό βαθμών, στην ειδική βαθμολογία που τρέχει ανάλογα με τις προβλέψεις του καθενός από την αρχή της σεζόν, μετά και τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Η εκπληκτική Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα που ουσιαστικά «έκλεισε» το πρώτο «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς. Στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου η ομάδα-θαύμα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι διέλυσε με 4-1 την αποδεκατισμένη Βαλένθια.

Για την ακρίβεια προηγήθηκε με 4-0 και μετά δέχθηκε το τέρμα που δίνει κάποιες ελπίδες στους Ισπανούς ενόψει της ρεβάνς της 10ης Μαρτίου στο «Μεστάγια». Ωστόσο, έχει βάλει πλέον ισχυρές βάσεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση, το πέναλτι-γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 58′ (στην παράβαση υπέπεσε ο Ντέιβις) έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Λειψία απέναντι στην Τότεναμ.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμπαν πέτυχε να «αποδράσει» με «διπλό» από το Λονδίνο (1-0) απέναντι στην περσινή φιναλίστ του τελικού, στον μεταξύ τους πρώτο αγώνα των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον οι «Πετεινοί» αντιμετωπίζουν κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού, καθώς οι Γερμανοί κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους, που είναι προγραμματισμένη επίσης για τις 10 Μαρτίου.

Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα, ο γνωστός Κομοτηναίος στην καταγωγή δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζαμπαζλής προηγείται στην βαθμολογία του ThrakiSportS Champions League Predictor Game. Διευρυνε μάλιστα κατά 2,5 βαθμούς την διαφορά του από τον δεύτερο Μηνα Καφατάρη ενώ 1,5 πόντο πίσω από αυτόν είναι ο Ηλίας Μπαρεκ. Στην τέταρτη θέση και σε πρώτη δυο θέσεων σε σχέση με την κατταξη στους ομιλους ειναι ο Σαραντης Πανταζης ενώ την πεντάδα κλείνει ο Πάνος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: