Οι βραβεύσεις στον ετήσιο χορό των παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής (+photos)

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα για 15η κατά σειρά χρονιά ο ετήσιος χορός του συλλόγου των Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 100 άτομα, μέλη, γνωστοί και φίλοι της ομάδος. Από την πλευρά των επίσημων προσκεκλημένων παρευρέθη όπως κάθε χρόνο ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Θράκης Γιάννης Κοτζαμάνης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην ΑΕΚ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μυλωνάς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Πανθρακικού όπως επίσης και Διαιτητής Σταύρος Σβυντρίδης.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα και χορός με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό. Όλοι τους έμειναν ικανοποιημένοι για άλλη μια χρονιά από την εκδήλωση.

Η Διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί θερμά την Διευθυνση και το προσωπικό του Τουριστικού περίπτερου Νυμφαίας για την άψογη και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά τους.Επίσης όλους που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας όπως και αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία του».
Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης μας που παρά τις δυσκολίες των καιρών, για άλλη μια χρονιά μας στήριξαν με τα δώρα που μας προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, εσωτερικός χώρος και φαγητό