Επέστρεψε στο μεροκάματο μετά από απουσία ετών λόγω εγχείρισης ανοιχτής καρδιάς ο αγαπημένος σαλεπιτζής του ΔΑΚ Κομοτηνής

«Σαλέπι, ωραίο σαλέπι παιδιά». Αυτή τη φράση θα ακούσετε από τις πρωινές μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, εάν βρεθείτε στο κέντρο της Κομοτηνής.

Φυσικά θα ακούγεται δια στόματος του γνωστού κι αγαπητού σαλεπιτζή της πόλης Ρετζέπ Ισμαήλ Ογλού. Πέρσι, είχε αποκαλύψει ο «Χρόνος», ο κ. Ρετζέπ επέστρεψε στο μεροκάματο μετά από απουσία κάποιων ετών, καθώς έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Φέτος, μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ξεκίνησε να φτιάχνει το σαλέπι και να γυρνάει από τις 7 το πρωί όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ωστόσο πλέον έχει περιορίσει την παρουσία του στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου έδινε σταθερά το παρών όσο αγωνιζόταν ο Πανθρακικός στην Super League με αποτέλεσμα να χαρίσει ορισμένα κλικ που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος αγοράζει ακόμη το σαλέπι του. Όσο για την συνταγή, αυτή παραμένει μυστική μεν, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο «γιατρευτική», αφού κάνει καλό στο στομάχι, το λαιμό και τα νεφρά, όπως είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Χρόνος».