Διαψεύδει για τον γιο του και τα βάζει πάλι με Μουστακίδη για την κατάντια του Εθνικού ο Θανάσης Κασαμπαλής

Την έντονη αντίδραση του Θανάση Κασαμπαλή προκάλεσαν τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα οποία ο γιος του Σταύρος για χρέος 2.000 ευρώ ήταν ένας από τους τρεις που μπλόκαραν τις μεταγραφές του Εθνικού με την απαγόρευση που επιβλήθηκε στον σύλλογο.

«Είναι ανυπόστατα, ας τα βγάλουν στη φόρα τα όποια έγγραφα έχουν, τους προκαλώ» είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου, στην οποία προτίμησε πάντως να μην αναφερθεί περαιτέρω με τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Δυο μέρες πριν πάντως στον Maximum FM κατά την τηλεφωνική του παρέμβαση είχε φωτογραφίσει τον Σάκη Μουστακίδη ως βασικό υπεύθυνο για την κατάντια του βόλεϊ του Εθνικού, χωρίς πάντως να το κατονομάσει.

Χαρακτηριστικά είπε στην συνέντευξή του στον Δημήτρη Κολιό: «Εχω προκληθεί πολλές φορές. Ξέρω προσωπα και πράγματα, αλλά κάνω ιόβια υπομονή και δεν βγαίνω. Είναι επαίσχυντα τα δημοσιεύματα, έχει χοντρύνει το παιχνίδι και γίνεται προσπάθεια αποδόμησης του Εθνικού υποβρύχια. Οι πραγματικοί ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι σκιές και κάνουν συγκεκριμένη ζημιά. Και δεν έχουν βγει αυτά τα ονόματα. Δεν είναι μόνον οι διοικήσεις. Εννοείται αυτό. Τα τρία τελευταία χρόνια που ζητήθηκε μέσα σε ΓΣ του Εθνικού να γίνει συνδιαχείριση των ακαδημιών του Εθνικού με το ΤΑΑ, αυτή η πρόταση δεν έγινε από διοικητικό. Έγινε από άτομο που δεν έχει κανονικά δικαίωμα λόγου σε αυτήν την γενική συνέλευση. Και είναι υπεύθυνος και υπόλογος για αυτήν την κατάντια του συλλόγου. Εντάξει;».

Οταν στο σημείο εκείνο ρώτησε ο Δημήτρης Κολιός αν εννοεί πολιτικό πρόσωπο, απάντησε: «Όχι καθόλου, δεν είναι πολιτικό. Μπορεί να εμπλέκευαο και η πολιτική εμμέσως αλλά με άλλους τρόπους. Αυτό έγινε πριν τρία χρόνια και ήταν η τελευταία φορά που πήγα εγώ σε ΓΣ του Εθνικού γιατί δεν μπορούσα να ακούω τέτοιες αηδίες. Από τότε είχα βγει και είχα πει ότι αυτό που θέλετε να κάνετε, να πάρετε την ανάπτυξη από τον Ερασιτέχνη και να την βάλετε συνδιαχείριση με το ΤΑΑ, εφόσον έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν και απέτυχε, γιατί θέλετε να το κάνετε ξανά τώρα; Παρόλα αυτά μας γράψαν όλους στα παλιά τους τα παπούτσια όσους ήμασταν εκεί και κάναν την συνδιαχείριση. παραλάβαμε έτσι 29 δελτία που ανανεώσαμε φέτος από 120 που είχαμε την τελευταία χρονιά που ήμουν εγώ στην ανάπτυξη, το 2015-2016. Τα τελευταία τρία χρόνια χάθηκαν τόσα πολλά παιδιά».

Ο Θανάσης Κασαμπαλής δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σάκη Μουστακίδη, αλλά γεγονός είναι ότι εκείνος είχε ζητήσει σε ΓΣ του Εθνικού να συγχωνευθεί με το ΤΑΑ η ανάπτυξη του Εθνικού και είχε μάλιστα δηλώσει ότι θα εγγυηθεί ο ίδιος με την προσωπική του επίβλεψη τις ακαδημίες.

Υπενθυμίζεται ότι την πληροφορία για τον Σταύρο Κασαμπαλή είχε μεταδώσει το VolleyNews, που θεωρείται ότι έχει καλή πληροφόρηση σε τέτοια θέματα αλλά όπως προαναφέρθηκε η είδηση διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον πατέρα του.

«Όσο για τον Θανάση Κασαμπαλή διέψευσε πως ο γιος του Σταύρος είναι μεταξύ των τριών αθλητών που επέβαλαν απαγόρευση μεταγραφών στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξανδρούπολης οπότε το λόγο θα έχουν πλέον τα ντοκουμέντα», σχολίασε η ιστοσελίδα, χωρίς να δώσει μέχρι στιγμής κάποια παραπάνω συνέχεια.