Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα μεγάλα ματς Ατλέτικο – Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – Παρί

Μετά από διακοπή σχεδόν δύο μηνών, επαναρχίζει το Champions League με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Μαζί ξαναρχίζει και το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS, το ThrakiSportS Champions League Predictor Game όπου δεκάδες συνεργάτες, φίλοι και αναγνώστες του ThrakiSportS κάνουν τις προβλέψεις τους για τα αποτελέσματα των αγώνων.

Την πρόκριση στους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης διεκδικούν το βράδυ της Τρίτης στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο εναντίον της Λιβερπουλ και στο Ντόρτμουντ, η Μπορούσια κόντρα στην Παρι Σεν Ζερμέν στους πρώτους αγώνες της φάσης.

Η Λίβερπουλ έχει απόσταση 25 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία της Premier League και ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως αυτή η Λίβερπουλ θα γράψει ιστορία, όμως ανέφερε ότι η δική του ομάδα έχει «δίψα» και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι.

Πάντως οι παίκτες στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game εκτιμούν ότι φαβορί είναι η Λίβερπουλ. Το 62% από όσους μέχρι το πρωί είχαν κάνει την πρόγνωσή τους ποντάρει στο διπλό των πρωταθλητών Ευρώπης, το 25% στην ισοπαλία και μόλις το 13% στον άσσο της ισπανικής ομάδας.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 22:00 το βράδυ στη Μαδρίτη. Την ίδια ώρα διεξάγεται και το άλλο αποψινό παιχνίδι. Η Μπορούσια, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, με μία εκρηκτική επίθεση, αλλά πολλά προβλήματα στην άμυνα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι.

Και στην περίπτωση αυτή οι παίκτες του ThrakiSportS Champions League Predictor Game ποντάρουν στο διπλό. Το 59% βλέπει νίκη της Παρί, το 22% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 19% εκτιμά ότι θα κερδίσει στην έδρα της η γερμανική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ