Ανακοίνωσε ΔΣ για Ξάνθη και ΠΑΟΚ η Λίγκα μετά από αιτήματα Ολυμπιακού, ΑΕΛ και Πανιωνίου

Οπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, την άλλη Τρίτη 25/2 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με πρώτο θέμα συζήτησης τα αιτήματα του Ολυμπιακού, της ΑΕΛ και του Πανιωνίου σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και το θέμα που έχει προκύψει με την αφαίρεση του πιστοποιητικού της Ξάνθης αλλά και το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Δ.Σ. θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ακολουθήσει και Γενική Συνέλευση του συναιτερισμού. Ως θέματα συζήτησης στην ατζέντα υπάρχουν αρκετά αλλά όπως είναι φυσιολογικό το θέμα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του όλο το ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση της Λιγκας έχεθι ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 3:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΛ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (26/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.