Super League: Έπεσε 8ος ο ΑΟΞ μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου αλλά εξακολουθεί να ελπίζει για την 6άδα

Με ένα χρυσό γκολ του Ζοάο Φιγκεϊρέδο ο ΟΦη νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο και ανέβηκε ξανά στην 6η θέση της βαθμολογίας, όμως πλέον δεν είναι ισόβαθμος με την Ξάνθη αλλά δύο βαθμούς πάνω της.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟΞ πέφτει στην 8η θέση της βαθμολογίας, αφού δεν ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω του βαρύτατπυ 5-0 που γνώρισε παραμονές Χριστουγέννων στην Αρκαδία.

Ωστόσο ο ΟΦΗ έχει εκτός έδρας ματς την Κυριακή με την ΑΕΚ ενώ ο Αστερας εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Θεωρητικά παίζουν με ανώτερες ομάδες, είναι πιθανό να ηττηθούν.

Και αν συμβεί αυτό, η Ξάνθη που αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Αστόμητο θα μπορεί στην προτελευταία στροφή να βρεθεί αυτή στην 6η θέση, αρκεί φυσικά να πετύχει τη νίκη.

Για να έρθει η νίκη χρειάζεται να έρθει βέβαια και το γκολ, που αγνοείται στα τελευταία ματς του ΑΟΞ. Αλλά το ίδιο ισχυει και με τον Ατρομητο που έμεινε χωρίς γκολ για 9ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι, παρέμεινε κολλημένος στους 26 πόντους και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να μπει στην πρώτη εξάδα.