ΕΠΣ Ξάνθης: Την Τρίτη η κλήρωση των επόμενων φάσεων στα τρία Κύπελλα

Το απόγευμα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης η κλήρωση των επόμενων φάσεων στα τρία Κύπελλα που διοργανώνει.

Αναφορικά με το Κύπελλο Ερασιτεχνών βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση και στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες που εκπροσώπησαν φέτος και πέρυσι τον νομό στην Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον περσινό κυπελλούχο Ορφέα Ξάνθης, τον Άρη Αβάτου, τον περσινό πρωταθλητή Ηρακλή Ζυγού και την Ασπίδα Ξάνθης που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Γ’ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές.

Στο Κύπελλο Α’ Κατηγορίας έχουμε επίσης φτάσει στην ημιτελική φάση, αλλά εδώ τα δυο ζευγάρια που θα προκύψουν θα δώσουν μονά ματς με την διαδικασία των πέναλτι να ακολουθεί τυχόν ισόπαλο αποτέλεσμα. Στην κληρωτίδα θα μπουν με αλφαβητική σειρά η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Απόλλων Ξάνθης, ο Άτλας Σελίνου και η Βιστωνίδα.

Στο Κύπελλο Β’ και Γ’ Κατηγορίας βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση και θα αναδειχθούν τρία ζευγάρια, στα οποία επίσης οι αναμετρήσεις θα είναι νοκ άουτ. Μία ομάδα θα περάσει χωρίς αγώνα στα ημιτελικά. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι η ΑΕ Ξάνθης, η ΑΕΚ Κυψέλης, ο Αετός Τοξοτών, η Αναγέννηση Π. Χρύσας, ο Ατρόμητος Χρύσας, η Δόξα Σταυρούπολης και ο Φίλιππος Δροσερού Β’.