ΕΠΣ Θράκης: Έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο Γρατινή ο με πολλά παράπονα Σώστης

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Γρατνής επικράτησε με ανατροπή 4-1 της συνονοματής της του Σωστή και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα και ένταση στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας καποιων φάσεων και πέναλτι που ζήτησαν και οι δυο ομάδες από τον διαιτητή Τομαρά με αποτέλεσμα να αποβληθούν στο ημίχρονο οι προπονητές Στοίνοβιτς και Δανίδης για λεκτική μονομαχία μεταξύ τους.

Η πρωτοπόρος Γρατινή μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και οι φιλοξενούμενοι στο 17′ μετά από ωραίο φάουλ του Ανδρικού και απόκρουση του Μπουτσακτσή ο Καραμιχάλης πήρε το ριμπαόυντ και άνοιξε το σκορ με πλασέ κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια οι φωνές του Ζόραν Στοίνοβιτς έφεραν αποτέλεσμα και στο 32′ από ωραία προσπάθεια του του Σιδηρόπουλου και πάσα του στον Λάζαρο Στοίνοβιτς αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνο.

Στην επανάληψη ο Σώστης έβαζε δύσκολα μέχρι το 66′ όταν οι γηπεδούχοι…. πάτησαν γκάζι με πέναλτι που κέρδισε ο Λάζαρος Στοίνοβιτς και αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Έρκαν που είχε μπει λίγο πριν να κάνει το 2-1.  Στο 82′ ο Σιδηρόπουλος πέρασε δύο αντιπάλους έδωσε ωράια πάσα στον Ερκάν που με πλασέ έκανε το 3-1 σημειώνοντας το 15ο τέρμα του στο πρωτάθλημα παραμένοντας και αυτός στην κορυφή όπως και η ομάδα του. Το τελικό 4-1 έκανε στο 90′ ο Καλογρανας δίνοντας διαστάσεις στο σκορ σε ένα ματς που φαινόταν ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη.

Διαιτητές οι Τομαράς, Χαρίτσης και Κελεσιδης με τις δυο ομάδες και κυρίως τον Σώστη να αποχωρεί με αρκετά παράπονα.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοίνοβιτς): Μπουτσακτσή, Καλογρανάς, Χρ. Στοόνοβιτς, Σιδηρόπουλος, Μεριτς, Παπαχρόνης, Λ. Στοίνοβιτς (90′ Κακανουδης), Τροκάνας, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης (81′ Θεοδωριδης), Κρεμμυδας (64′ Ερκάν)

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Χατζόπουλος, Ανδρίκου, Τέφος, Τζαφάλιας, Καραμπάτσιος, Τζαμπαζης, Καραμιχαλης (71′ Ρουντος), Γιαννακίδης (84′ Παπουτσής), Παρασκευόπουλος, Φανιαδης, Γκατζαλιδης