Επιβεβαίωση ThrakiSportS: Αίτημα της Αστυνομίας να μεταφερθεί το Ξάνθη-ΠΑΟΚ την Καθαρά Δευτέρα

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου, όπως είχε ανακοινώσει η Λίγκα και το αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι αγώνες ορίστηκαν να πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα, στις 19:00.

Οπως αποκαλύπτει με βραδυνή του ανάρτηση το MetroSport, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να αλλάξει η ημέρα του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ. Να πραγματοποιηθεί δηλαδή την Δευτέρα 2 Μαρτίου και όχι την Κυριακή.

Γιατί κατατέθηκε αυτό το αίτημα από την αστυνομικής διεύθυνση της Ξάνθης; Πολύ απλά διότι την Κυριακή 1 Μαρτίου θα γίνει η μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού στο κέντρο της Ξάνθης, εκεί όπου θα βρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η αστυνομία της Ξάνθης, τονίζει στο επίσημο έγγραφό της, πως αδυνατεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα αστυνόμευσης ΚΑΙ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα (δεδομένου πως στην πόλη θα ταξιδέψουν και χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την παρακολούθησή του), κατά συνέπεια ζητά την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Επιβεβαιώνεται έτσι πλήρως το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS μια εβδομάδα πριν για τις σκέψεις που ήδη υπήρχαν στην Αστυνομία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “ΜetroSport” και η διοίκηση της Ξάνθης είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, αποδεχόμενη τις θέσεις της αστυνομίας. Το ζητούμενο βεβαίως είναι, ποια στάση θα κρατήσει η Λίγκα.

Εάν και εφόσον κάνει δεκτό το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης για αλλαγή ημερομηνίας του ποδοσφαιρικού αγώνα, θα πρέπει λογικά να μετατεθούν και οι υπόλοιποι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Λίγκας που ορίστηκαν (από τις αρχές Ιανουαρίου) να γίνουν την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Η είδηση πάντως είναι πως κατατέθηκε επίσημο αίτημα για την αλλαγή της ημέρας τέλεσης του αγώνα και μένει να φανεί εάν θα γίνει δεκτό ή όχι.