Διπλή καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ΕΠΟ και Super League ζητώντας την αποβολή τους λόγω προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια

Ο Ολυμπιακός μετά την αναβολή της υπόθεσης προχωρά σε καταγγελίες σε βάρος της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ για την προσφυγή τους στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση της ΕΕΑ, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει έτσι τον ΚΑΠ.

Η μία καταγγελία, όπως εξήγησε ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, κατατίθεται στο ΔΣ της Super League. Η δεύτερη, όπως ανέφερε ο Χατζησαββάογλου και κατά την διάρκεια της εκδίκασης, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Οι ερυθρόλευκοι υπενθυμίζουν με την καταγγελία τους ότι προβλέπεται αποβολή από το πρωτάθλημα μέχρις ότου αποσύρουν οι ομάδες τις προσφυγές τους από τα πολιτικά-διοικητικά δικαστήρια. Μάλιστα, οι Πειραιώτες δήλωσαν ότι θα εμμείνουν σε αυτό και μάλιστα ότι ετοιμάζουν και σειρά άλλων ενεργειών.

Από την πλευρά της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ πάντως υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για αθλητική διαφορά. Τονίζουν ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπάγεται στο κράτος και όχι στο ποδόσφαιρο και η μοναδική προσφυγή σε βάρος είτε απόφασης είτε γνωμοδότησης που έχει λάβει, μπορεί να γίνει είναι στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια που εν προκειμένω είναι το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.