Τρεις διαφορετικές αναβολές για την ανάκληση του πιστοποιητικού του ΑΟΞ, την πολυϊδιοκτησία με ΠΑΟΚ και την ένσταση Πανιωνίου

Αναβλήθηκαν αλλά προσδιορίστηκαν μέσα στην εβδομάδα οι υποθέσεις της ανάκλησης του πιστοποιητικού της Ξάνθης αλλά και της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης – ΠΑΟΚ.

Για το θέμα του πορίσματος της ΕΕΑ για την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης η υπόθεση θα συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Για το θέμα της έκθεσης της ΕΕΑ για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης και ΠΑΟΚ, η υπόθεση θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα 24/2 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Για την υπόθεση τέλος της ένστασης του Πανιωνίου κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη, η υπόθεση θα εκδικαστεί σε μελλοντικό χρόνο που θα προσδιοριστεί προσεχώς με νέα κλήση, καθώς η υπόθεση αναβλήθηκε αορίστως.

Νωρίτερα είχαμε μια διαδικασία που κράτησε κοντά στις δύο ώρες ενώπιον των δύο δικαστών του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Ολες οι λεπτομέρειες στο live του ThrakiSportS ου κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές…